+1
134,3 m²
Upor. površina
134,3 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 0 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z10 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 134,3 m²
Mansarda 43,1 / 79,9 m²
Z10 Projekt pritlične hiše s štirikapno streho, udobne in funkcionalne, z žarom na terasi

Projekt hiše Z10 je izdelan na zasnovi pravokotne oblike, njena oblika pa je obogatena z erkerjem v predlu jedilnice in pokrito teraso ter pokritim vhodnim platojem. Hiša je v osnovni verziji prekrita s štirikapno streho, nad priličjem pa je montažni leseni strop.

Hiša je lahko sprojektirana v verziji z armiranobetonskim stropom, kar omogoča izrabo dodatnih površin v mansardi hiše. V ta namen so v dodatnem  projektu  sprojektirane stopnice  v predelu dnevne sobe. Centralno locirana avla  deli pritličje na dnevni in nočni - spalni del. k že tako veliki površini dnevne sobe lahko dodatno še prištejemo pokrito teraso, na kateri je nameščen zunanji del dvofunkcionalnega kamina. Ta zunanji del služi predvsem za potrebe žara oz. ogrevanja terase, ko se na nje nahajamo  v hladnejših obdobjih, medtem ko je notranji kamin namenjen poleg estetkega dela tudi dopolnitvi ogreavanja z kalsičnim centralnim sistemom ogrevanja.  Kuhinjo lahko po želji  uredimo tako, da je bodisi ločena od jedilnice oz. dnevne sobe s predelno steno ali pa kot v osnovni verziji popolnoma odprta in povezana z jedilnico in dnevno sobo, v tem primeru jo lahko ločimo s pripročnim jedilnim pultom. Odvisno od postavitve hiše lahko iz kuhinjskih oken vidimo  dovozno oz dohodno pot k hiši. V hiši so predidene tudi obširni pomožni prostori in sicer shramba, utility in prikladni prostori za namestitev omar ali regalov.


Projekt  hiše Z10 prav gotovo ugaja vsem ki preferirajo bivanje na eni etaži - ta hiša jim bo na eni etaži ponudila vse kar potrebuje za udobno in kvalitetno bivanje štiričlanska družina. Čeprav navzven reprezentativna pa kljub temu enostavna oblika in konstrukcija, pa bo pripomogla k temu da stroški gradnje ne bodo previsoki. Hiša pa obenem omogoča v primeru povečanih potteb tudi izrabo dodatnega prostora v mansardnem delu.

 

 
Uporabna površina/neto 134,3 m²
Zazidana površina 162,0 m²
Prostornina 355,9 m³
Višina 6,78 m
Naklon strehe 28°
Površina strehe 246,36 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.22,88m×dol.19,78m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda
ISO 9836:1997, izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Suhomontažni
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži