0
69,7 m²
Upor. površina
139,4 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z12 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 69,7 m²
Mansarda kmalu
Z12 Projekt hiše z dvokapno streho in opcijo izgradnje mansarde, ugodna cena gradnje

Velika prednost projekta hiše Z12 je možnost etapnosti gradnje  in možnost izrabe bivalne mansarde, vkolikor za to obstaja potreba. Ker je enostavna oblika hiše oprta na zunanjih nosilnih stenah, je možno izredno lahko in poljubno aranžiranje notranje razporeditve. Nadaljni adut te hiše je preprosta, varčna  oblika  z dvokapno streho, kar omogoča nizko ceno zidanja hiše in obenem hitro in enostavno  izvedbo vseh del.

Centralno umeščena avla deli celotno hišo na dva dela in sicer na njen dnevni in nočni del (dve sobi in kopalnica). Dnevna soba, v okviru katereje je sprojektirana tudi jedilnica meji z kuhinjo oz. kuhinjskim aneksom, ki ga lahko oddelimo  z namestivijo jedilnega pulta. Ob vetrolovu je umeščen utility, ki je lahko, po želji  dostopen tudi iz kuhinje in tako omogoča res optimalno izrabo. Osrednja lokacija dimnika, na katerega se lahko naveže kamin omogoča znižanje stroškov in prihranek pri ogrevanju hiše. Ravno tako omogoča izdelavo sodobnih ogrevalnih rešitev z ogrevanjem s kaminom ali vezavo centralnega ogrevanja na kamin.

Obstaja tudi možnost naročila projekta hiše  z bivalno mansardo, tako da lahko v prvi fazi zgradimo hišo samo v nivoju pritličja, kasneje pa po potrebi omogočimo še izrabo mansarde, za kar je že v naprej predvidena lokacija stopnišča. Tako lahko to hišo kasneje samo z minimalnim lastnim finančnim in delovnim vložkom močno povečamo in izrabimo njeno celotno funkcionalnost.

Projekt je možno naročiti tudi v zrcalni verziji,  ali pa tudi v verziji z dodatno garažo oz. carportom. Projekt lahko izdelamo še v več drugih variantah, npr. s frčadami, z erkerjem v jedilnici, pokrito teraso, ipd.

 
Uporabna površina/neto 69,7 / 139,4 m²
Zazidana površina 87,8 m²
Prostornina 184,7 m³
Višina 7,09 m
Naklon strehe 40°
Površina strehe 141,27 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.17,34m×dol.15,74m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda
ISO 9836:1997, izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 1 424  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok, lesena/montažna
Strop Wienerberger stropni sistem, suhomontažni
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži