0
152,9 m²
Upor. površina
198,3 m²
Neto površina
27,8 m²
Garaža

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 0 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z135 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 73,4 / 101,2 m²
Mansarda 79,4 / 97,1 m²
Z135 Moderni projekt mansardne hiše, s sobo v pritličju ter garažo s prednje strani

Z135 je sodoben projekt za enodružinski dom. Klasična oblika je oblečena v okusne, nenavadne dodatke. Svetla barvna paleta in naravni elementi fasade dobro kontrirajo s temnimi ploščicami. Gladke spalnice v prvem nadstropju dopolnjujejo inovativen značaj hiše.

Najpomembnejša soba v pritličju je dnevna soba. Je izjemno prostoren in udoben. Velika zasteklitev omogoča brezplačno sončno svetlobo. Majhen domači kamin dodaja edinstveno vzdušje. Njegova toplina ne samo da odlično ogreje vso hišo, ampak tudi naredi vse zimske večere prijetnejše. Eleganten okenček je odlično dopolnilo odprti kuhinji. V pritličju je tudi udobna soba za goste in udobna kopalnica. Zasnova vključuje eno samo garažo s prostorom za kurilnico. V prvem nadstropju so štiri prostorne spalnice. Eden od njih ima svojo ločeno kopalnico.

Z135 bo zagotovo všeč ljudem, ki klasike cenijo v izvirnem slogu. Izjemni dodatki, skrbna izdelava, edinstvena oblika so le nekatere od prednosti tega projekta.

 
Uporabna površina/neto 152,9 / 198,3 m²
Garaža 27,8 m²
Zazidana površina 127,5 m²
Prostornina 578 m³
Višina 8,11 m
Naklon strehe 40°
Površina strehe 207,32 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.21,14m×dol.19,04m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži