+3
169,6 m²
Upor. površina
186,6 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z18 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 98,0 m²
Mansarda 71,6 / 88,6 m²
Z18 Načrt lepe, funkcionalne in elegantne hiše z izkoriščeno mansardo in lepimi balkoni

Projekt hiše Z18 temelji na tlorisnih rešitvah, ki imajo podlago v kvadratni obliki. Zunanji izgled hiše ima pridih modernih arhitekturnih rešitev, štirikapna streha s frčadami, erkerji in balkoni, pa hiši dajejo še dodatno elegantno in funcionalno noto.

Z glavnega hodnika do avle, iz katere je iz ene strani dostop na stopnišča,  oz naravnost do kabineta, medtem ko se na drugi strani odpira prostorna dnevna soba. Dnevna soba oz. jedilnica, ter kuhinja so brez ovir spojene v en sam velik, funkcionalen prostor. Funkcionalnost in estetiko tega prostora povečuje še kamin, ki je umeščen tako, da ga lahko na eni strani uporabljamo kot notranji kamin, obenem pa nam taka arhitekturna rešitev omogoča postavitev kamina oz. žara še na zunanji strani tega zidu - na terasi.  Ob kuhinji je predvideno mesto še tudi za majhno, a koristno shrambo.


V mansardnem delu so sprojektirane tri sobe z dvema garderobama in dvema kopalnicama. Glavna spalnica ima namreč svojo zasebno kopalnico. Dve od sob imata tudi neposreden dostop na balkon, kar omogoča lep in koristen stik z okolico, obenem pa lepo osvetljuje prostore. Za osvetlitev ostalih prostorov je poskrbljeno preko oken v frčadah oz. strešnih oknih.

 
Uporabna površina/neto 169,6 / 186,6 m²
Zazidana površina 127,3 m²
Prostornina 461,2 m³
Višina 9,07 m
Naklon strehe 40°
Površina strehe 220,6 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.18,28m×dol.19,58m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 2 202  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži