0
156,8 m²
Upor. površina
211,0 m²
Neto površina
29,2 m²
Garaža
Izberite barve
svoje hiše

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z236 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 76,6 / 105,8 m²
Mansarda 80,2 / 105,2 m²
Z236 Hiša z dvokapno streho in frčado ter lepim notranjim razporedom in garažo za 1 avto

Projekt Z236 je enodružinska hiša z uporabnim podstrešjem in eno samo garažo. Rjavi elementi ploščic in lesene fasade se popolnoma ujemajo s svetlimi barvami sten in tradicionalno obliko hiše.

Glavni del hiše je prostorna dnevna soba z zalivom in z velikimi površinami zasteklitve, zaradi katerih je prostor svetel in naravno osvetljen. Dnevna soba je bila delno ločena od kuhinje s postavitvijo funkcionalne shrambe v središču, v pritličju pa je tudi soba, kopalnica s tušem, shramba in dvorana s prehodom v garažo, na zadnji strani katere je velik pripomoček za vsako vrsto goriva.

Podstrešje je tri velike, udobne spalnice, vključno s tistimi z lastno kopalnico in balkonom, s katerega je pogled na vrt. V garderobi bodo shranjene garderobe za oblačila in obutev, pa tudi pomožni gospodinjski aparati. Kopalnica je osvetljena z zaskočnim oknom, kar poveča uporabni prostor prostora.

Z236 je predlog za ljudi, ki imajo radi inovativne rešitve. Funkcionalna postavitev in celotna ponudba sob bosta dolgoletno udobje za vse člane gospodinjstva.


 
Uporabna površina/neto 156,8 / 211,0 m²
Garaža 29,2 m²
Zazidana površina 130,8 m²
Prostornina 517 m³
Višina 7,94 m
Naklon strehe 38° / 5°
Površina strehe 190,43 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.22,34m×dol.17,84m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 2 372  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži