+1
177,0 m²
Upor. površina
230,4 m²
Neto površina
53,4 m²
Garaža
Izberite barve
svoje hiše

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Zb2 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 80,3 / 133,7 m²
Mansarda 96,7 m²
Zb2 Projekt nadstropne hiše dvojčka - mestne vile, z dvojno garažo, primerne za urbano okolje

Zb2 je projekt funkcionalne dvojče hiše s polnim nadstropjem, ki ustreza vsaki pokrajini: gozdni, mestni ali primestni in izpolnjuje potrebe večine nas, ko gre za postavitev prostorov. Telo zgradbe je sodobno, kompaktno, zaključek fasade pa daje vzvišen in klasičen značaj. Strešni vhod, ki je nastal s terase v prvem nadstropju, je edinstvena rešitev.

Načrt hiše Zb2 je zasnovan tako, da ustreza številnim sodobnim življenjskim scenarijem. Prilagodimo ga lahko potrebam mladega para, ki združujeta poklicno in družinsko življenje. V pritličju je študija, ki se nahaja v zadnjem delu hiše. Lahko ima tudi ločen vhod od zunaj. Po drugem scenariju gre za sobo za goste, ki lahko dobro služi kot spalnica za starše ali stare starše. Prednost tega dizajna je prostorna, svetla dnevna soba, zasnovana s kuhinjo v t.i. odprta kompozicija. Takšna kuhinja je sanje vsake prave ženske - velika, v njej lahko plešete, svetla - v njej je prijetno preživljati čas, z otokom ali šankom ločiti od jedilnice in prostorno shrambo! Končno več prostora za shranjevanje vseh teh dobrot !!! Če se odpovedujete shrambi, lahko kuhinjski prostor povečate tako, da na celotni višini tal naredite moderne zgradbe, kamor lahko shranite kuhinjske potrebščine in potrebščine. Ta notranjost se popolnoma prilega pohištvu v tradicionalnem slogu, v toplem lesu in čudovitih ročajih z ročno poslikanimi vzorci, pa tudi v super modernem slogu z visokim sijajem.

Druga prednost tega dizajna je velik življenjski prostor v prvem nadstropju. Na voljo so štiri spalnice in ločena garderoba! Glavna spalnica ima celo svojo prijetno kopalnico in garderobno omarico. V kopalnici v prvem nadstropju je prostor za kad in tuš, saj je v vsaki sobi veliko prostora za garderobne omare z dodatno omaro, ki jo lahko perite.

Ta hiša se popolnoma prilega vsakemu obdobju življenja, od mlade zakonske zveze brez otrok (podstrešje je mogoče dokončati v drugi fazi izvajanja), do velike družine s 3-4 in celo 7 osebami! Svoboda načrtovanja je mogoča zaradi pomanjkanja nosilnih sten v prvem nadstropju, zahvaljujoč temu, da je v fazi gradnje mogoče razdeliti kateri koli prostor glede na dejanske potrebe.

Ta projekt pogosto izberejo razvijalci!

 
Uporabna površina/neto 177,0 / 230,4 m²
Garaža 53,4 m²
Zazidana površina 161,5 m²
Prostornina 635 m³
Višina 9,85 m
Naklon strehe 30° / 35°
Površina strehe 206,03 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.18,31m×dol.20,94m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 2 780  EUR (za en segment hiše)
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Arm. betonski
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži