-1
129,7 m²
Upor. površina
178,1 m²
Neto površina
30,5 m²
Garaža
Izberite barve
svoje hiše

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Zb3 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 62,4 / 92,9 m²
Mansarda 67,3 / 85,2 m²
Zb3 Projekt lepe hiše - dvojčka, s povišanim kolenčnim zidom in garažo za vsak segment hiše

Zb3 je funkcionalna hišna zasnova s ​​podstrešjem, v katerem je dvignjena stena kolena. Karoserija je preproste v konstrukciji, pokrita s podokno streho, oblečena je v ustrezne dodatke in ležišče. Les v orehovi barvi je kombiniran s toplimi bež in sivimi strešniki. Zaradi plastičnosti fasade se hiša ujema tako z gozdno pokrajino parcele kot s primestno pokrajino.

Zasnova ima veliko, več kot 30m2 dnevno sobo, v kateri je celoten vogal zastekljen s sedmimi okni v tla. Soncu daje sonce v to prostorno notranjost, kjer se prepleta območje sprostitve z jedilnico, zraven katere je napol odprta kuhinja. Srce domačije hiše, ki se nahaja blizu vhoda, je bilo opremljeno z dolgo delovno površino, osvetljeno z oknom. Mizo za zajtrk s stoli lahko postavite ob predelno steno, ki loči kuhinjo od komunikacijskega območja. V kuhinji si pozornost zasluži prostorna shramba, ki bo nameščala visoke police za zaloge in pripomočke za vzdrževanje čistoče. Z odstranitvijo shrambe, ločene z lahkotno steno, lahko kuhinjsko površino še povečate in celo postavite dodatno okno na sprednjo fasado. Popolno mesto kot odložišče je zazidan prostor pod stopnicami.

Hiša ima v osnovni različici eno samo garažo. Od garaže je neposreden prehod do hodnika hiše in do pom. gospodinjstvo s pečico, ki ogreva celotno hišo. Zahvaljujoč dodatnim zunanjim vratom jih je mogoče enostavno uporabiti kot prostor za shranjevanje vrtnega orodja.

Prvo nadstropje je nočni del hiše. Na voljo so tri udobne spalnice. Vsak od njih ima svojo garderobo. Dodatne sobe vključujejo očarljiv balkon in lastno kopalnico.

Zb3 je idealna strateška ideja za poslovanje in gradnjo celotne posesti. Zahvaljujoč preprosti konstrukciji lahko hišo postavite hitro in učinkovito, prav tako pa je zaradi majhnega števila nosilnih sten možno spreminjati zahteve po naročilu!

 
Uporabna površina/neto 129,7 / 178,1 m²
Garaža 30,5 m²
Zazidana površina 115,5 m²
Prostornina 463,4 m³
Višina 8,22 m
Naklon strehe 35°
Površina strehe 144 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.15,99m×dol.18,44m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 2 372  EUR (za en segment hiše)
Neto cena energ. varčne izvedbe 6 612  EUR (za en segment hiše)
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži