0
130,8 m²
Upor. površina
158,2 m²
Neto površina
21,2 m²
Garaža
Izberite barve
svoje hiše

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Zb4 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 61,8 / 83,0 m²
Mansarda 69,0 / 75,2 m²
Zb4 Projekt dvojčka z garažo za vsaki segment. Ugodna cena gradnje in velika funkcionalnost

Zb4 odlikujejo inovativna oblika, prefinjeni detajli in čista funkcionalna razporeditev. Sive barve zasnove so pretrgale tople lesene obloge, ki se pojavljajo na vhodnih in balkonskih območjih.

V hišo vstopamo s prijetno velike arkade, ki po gradnji lahko deluje tudi kot veranda. Hiša je bila zasnovana z razdelitvijo na dve coni, dnevno pritličje in nočno, ki se nahaja na podstrešju. Dnevni prostor je seveda velika dnevna soba s kaminom, ki je prostorsko povezana s stopnicami, ki vodijo na udobno podstrešje s 3 spalnicami. Spalnica, namenjena glavam hiše, ima balkon in lastno kopalnico. Prav tako je dovolj prostora, da vstavite dve prostorni garderobi. Otroške sobe so bile pošteno razdeljene, enako za vse. Vsak od njih ima izhod na skupni balkon.

Hiša ima v stavbo vgrajeno garažo s pomožnim prostorom za pečjo. Prehod iz garaže v hišo je skozi skupni hodnik. V bližini vhoda je tudi popolnoma ločena, velika kuhinja s shrambo, v kateri je brezplačna miza za 4-6 ljudi.

Zb4 je odlična poslovna ideja, hiša ustreza pričakovanjem poljske družine v skladu z zadnjimi razpokami tržnih raziskav. Ta zasnova je primerna za urbani razvoj kot sosednji par dvojčkov ali kot terasasti segmenti (brez oken v stranskih stenah).

 
Uporabna površina/neto 130,8 / 158,2 m²
Garaža 21,2 m²
Zazidana površina 104,0 m²
Prostornina 440,1 m³
Višina 8,97 m
Naklon strehe 35°
Površina strehe 140,5 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.12,49m×dol.22,26m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 2 372  EUR (za en segment hiše)
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži