+1
210,0 m²
Upor. površina
243,7 m²
Neto površina
33,7 m²
Garaža
Izberite barve
svoje hiše

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 0 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Zx21 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 114,5 / 148,2 m²
Mansarda 95,5 m²
Zx21 Moderna vila, super dizajnirana, s prefinjenim interierom in garažo ter teraso z žarom.

 

Projekt Zx21 je družinsko bivališče, ki ga odlikuje moderna linija.

Projekt je temeljil na najnovejših svetovnih trendih. To je hiša visokega cenovnega razreda, edinstvena po obsegu nacionalne arhitekture. Ima številne, visoke zasteklitve, vgrajene v leseni zaključek te popolne fasade. Njegov inovativni slog bo zadovoljil vse, ki iščejo izvirne rešitve.

Notranjost hiše je velik odprt medsebojno prodirajoč prostor. Reprezentativna dvorana vodi neposredno do kamina v prostorni dnevni sobi. Stopnice so tukaj dekorativni del in dopolnjujejo notranjo opremo. Velika kuhinja ima možnost, da se popolnoma loči od dnevne sobe s pomočjo dvokrilnih vrat. Jedilnica je bila na najbolj atmosferskem mestu hiše, kjer okna segajo od tal do stropa! Poleti jih lahko razprostirate, da jih zaužijete, da se počutite kot na pikniku. Poleg kuhinje je shramba za shrambo, ki olajša razkladanje nakupov. Zahvaljujoč veliki zasteklitvi v jedilnici in dnevni sobi ter delno pokritim terasam se družinsko življenje prepleta med notranjostjo hiše in vrta.

V pritličju so našli tudi prostor: dvojno garažo, veliko pomožno sobo z vhodom z vrta, kopalnico, shrambo, garderobo in dodatno sobo za npr. Študijo. Stopnice vodijo zgoraj iz dnevne sobe. Tu je predviden zasebni prostor gospodinjstva: 4 sobe, vsaka s svojo garderobo in udobna kopalnica z ločeno pralnico. Panoramska terasa, ki deluje kot privlačen in očarljiv kraj za počitek, je na voljo neposredno iz čakalnice.

Zx21 je predlog za ljudi, ki sledijo sodobnim trendom. Edinstven slog in fenomenalni dodatki naredijo hišo edinstveno in edinstveno. Edinstvena arhitektura za prave ljubitelje dobrega okusa.

 
Uporabna površina/neto 210,0 / 243,7 m²
Garaža 33,7 m²
Zazidana površina 180,4 m²
Prostornina 723 m³
Višina 7,17 m
Naklon strehe
Površina strehe 190 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.24,44m×dol.19,34m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Tegola, bitumenska kritina, Bramac strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži