+1
113,7 m²
Upor. površina
113,7 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Zx35 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 113,7 m²
Zx35 Moderna hiša z ravno streho, funkcionalno notranjo ureditvijo, z večjo dnevno sobo

Zx35 je sodobna enonadstropna hiša z ravno streho. Svoj inovativni značaj dolguje preprostemu bloku, strešnim pobočjem, skritim za podstrešje in velikim zasteklitvam v dnevni sobi. Bela ometna fasada in lesena obloga sta odlično dopolnilo modernega sloga.

Glavni del hiše je prostorna, svetla dnevna soba s kotnim kaminom. Velike zasteklitvene površine naredijo prostor svetel in naraven. Drsna steklena vrata vodijo na prostorno teraso. Jedilnica je funkcionalno integrirana v del dnevne sobe. Udobna kuhinja ima prehod od shrambe do hodnika, kar olajša nakupovanje mimo razkošne dnevne sobe.

Preostali del hiše so tri udobne spalnice, ki jih je mogoče ločiti od bivalnega prostora, na primer z zložljivimi vrati. Največji od njih ima svojo kopalnico, osvetljeno z dvema oknoma, s tušem. Velika garderobna omara v dvorani bo zagotovo sprejela najbolj potrebne stvari in les. Kompaktno hišo je mogoče prilagoditi kot nizkoenergijsko.


 
Uporabna površina/neto 113,7 m²
Zazidana površina 139,5 m²
Prostornina 302,6 m³
Višina 5,3 m
Naklon strehe 2,5°
Površina strehe 148,6 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.21,74m×dol.18,74m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda
ISO 9836:1997, izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 3 222  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Arm. betonski
Streha Tegola, bitumenska kritina, Bramac strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži