0
154,3 m²
Upor. površina
198,4 m²
Neto površina
40,5 m²
Garaža
Izberite barve
svoje hiše

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Zx40 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 81,0 / 121,5 m²
Mansarda 73,3 / 76,9 m²
Zx40 Svojstvena, moderna hiša, prefinjenega dizajna, s terasami, primerna tudi za ožje parcele

Zx40 je edinstven dizajn doma. Fasada je v celoti izdelana iz grafitnih skodel, poudarja njen inovativni značaj. Zasnova je idealna za gradnjo na ozki parceli s stranskim vhodom v garažo. S pravilnimi tehnologijami lahko hiša uspešno opravlja funkcijo varčevanja z energijo.

Največja prednost zasnove Zx40 je možnost svobodnega spreminjanja notranjega prostora. Predelne stene je mogoče prosto premikati ali popolnoma odstraniti, kar ustvarja ogromno površino dnevne sobe. Velike zasteklitvene površine zagotavljajo naravno notranjo osvetlitev. Druga prednost tega dizajna je podaljšana dvojna garaža. Garaža ima neposreden vhod v utility in shrambo, kar olajša nakupovanje. Na tleh so vidne tudi domiselne rešitve. Položene sobe so svetle zahvaljujoč originalnim okenskim okvirjem. Največja spalnica ima svojo kopalnico in osebno garderobo. Ima tudi izhod na prostorno teraso.

Zx40 je predlog za ljudi, ki iščejo edinstven projekt, v katerem ustvarjalnost prebivalcev spodbudi občudovanje od zunaj in bivanje v svoji inovativni notranjosti.

 
Uporabna površina/neto 154,3 / 198,4 m²
Garaža 40,5 m²
Zazidana površina 147,7 m²
Prostornina 518,54 m³
Višina 7,51 m
Naklon strehe 30°
Površina strehe 110,45 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.27,18m×dol.16,64m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 4 225  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži