+1
96,9 m²
Upor. površina
107,5 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 0 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z1 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 56,5 m²
Mansarda 40,4 / 51,0 m²
Z1 Projekt prostorne in funkcionalne hiše, z dvokapno streho in ugodno ceno gradnje.

Projekt hiše Z1 kljub enostavni zasnovi zgleda prijetno in atraktivno in to zaradi dobre notranje in zunanje ureditve.  Njena enostavna zasnova nam omogoča cenovno ugodno gradnjo. Ta ne prevelika hiška omogoča zahvaljujoč dobro projektirani in funkcionalni notranji razporeditvi prostornost in omogoča polno svobode v izrabi prostorov, tako, da nam zagotavljajo prijetno in udobno celodnevno bivanje. 

V pritličju je umeščena lična dnevna soba s prehodom do kuhinje. V dnevni sobi je predvideno tudi mesto za kamin, ki nam bo omogočil dodatno očarljivost prostora in zagotavljal prijetno toploto v zimskih dneh. V istem prostoru se nahaja tudi jedilniški aneks, navezan neposredno na kuhinjo.  V dodatnih verzijah projekta smo projektirali tudi "podvojeni kamin", se pravi poleg notranjega še zunanjega, na terasi, ki nam lahko služi kot prijeten ambient in ogrevanje za pomladanske ali jesenske večere, v osnovni funkciji pa bo prav gotovo služil kot žar. 

Projekt lahko izdelamo v več različnih verzijah : npr. s stransko teraso, z erkerjem v jedilnici ali dodatno sobo v pritličju. Ravno tako je brez težav mogoče naročiti verzijo z dodatno garažo ali nadstreškom, kakor tudi s tem povezano dodatno izrabo prostorov nad tako projektirano garažo.

 
Uporabna površina/neto 96,9 / 107,5 m²
Klet kot opcija
Zazidana površina 71,7 m²
Prostornina 273,07 m³
Višina 7,66 m
Naklon strehe 42°
Površina strehe 134,46 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.16,36m×dol.16,58m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži