Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z4 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 56,5 m²
Mansarda 38,5 / 53,6 m²
Z4 Projekt manjše, klasične hiše z dvokapno streho in bivalno mansardo

Hiša Z4  prav gotovo pade v oči tistim, ki iščejo manjšo, enostavni hišo, ki je enostavna in cenovno ugodna za gradnjo, kljub temu pa je funkcionalna  in udobna za bivanje.  Enostavna oblika hiše, zasnovana na osnovi kvadrata je prekrita z dvokapno streho, ki jo zaznamujeta dve frčadi na vhodni strani hiše, sam vhod pa je pokrit z manjšim nadstreškom.

Notranji razpored prostorov ? kljub ne preveliki površini je notranji razpored prostorov zelo funkcionalen.  V pritličnem delu je umeščena večja dnevna soba z neposrednim prehodom do kuhinje. Centralni element dnevne sobe predstavlja kamin, ki lahko služi za ogrevanje vseh površin v pritličju. V okviru dnevnega prostora je umeščena tudi jedilnica in tako nudi zadosti prostora  za mizo tudi večjemu številu ljudi. V okviru dnevne sobe se nahaja tudi stopnišče, ki vodi v masardo.

V masardi se nahajajo tri lepe sobe in kopalnica, tako da hiša, kljub svoji majhnosti nudi zadosti prostora za štiričlansko družino. Na bočni strani masarde je sprojektiran ličen balkon, na katerega vodijo iz dveh sob balkonska vrata, ki zagotavljajo zadosti svetlobe v teh sobah, medtem, ko v drugi sobi in kopalnici dovolj svetlobe zagotavljajo strešna okna oz. frčada.

Projekt hiše je dostopen v več verzijah: npr. s stransko teraso, z erkerjem v predelu jedilnice, kakor tudi v verziji z garažo oz. carportom. Seveda je dostopna tudi zrcalna verzija projekta.

 
Uporabna površina/neto 95,0 / 110,1 m²
Zazidana površina 71,7 m²
Prostornina 368,5 m³
Višina 7,66 m
Naklon strehe 42°
Površina strehe 134,44 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.16,36m×dol.16,58m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži