0
125,6 m²
Upor. površina
143,4 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z13 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 71,3 m²
Mansarda 54,3 / 72,1 m²
Z13 Načrt hiše, z ugodno ceno gradnje, z izkoriščeno mansardo in balkonom nad vhodom.

Projekt Z13 ponuja udobno in funkcionalno hišo s prijetnim zunanjim izgledom. Oblika hiše je dobro zbalansirana med kompaktno, ne preveliko zunanjo površino hiše in udobnimi dovolj velikimi bivalnimi prostori. Vhodni portal in balkonski del lahko obložimo s keramično, leseno ali kamnito oblogo, kar bo še povečalo prijeten zunanji izgled te hiške. Na dvoriščni strani se nahaja pokrita terasa, ki se lahko povezuje z ostalim delom dvorišča in nas tako diskretno povezuje z naravo.

Zasnova hiše nam s svojo notranjo razporeditvijo omogoča vso potrebno udobje v tej hiši in omogoča maksimalno izkoriščanje prostorskih kapacitet. V pritličnem predelu se tako nahaja dnevna soba  z jedilnico in izhodom na delno nadstrešeno teraso. Kuhinja je povezana z dnevno sobo, na drugi strani pa ima dostop tudi  do manjše shrambe. Poleg tega se v pritličju nahaja še manjša soba, ki jo lahko koristimo kot sobo za goste ali delovno sobo, poleg tega pa je v pritličju še centralno umeščena avla in seveda WC ter utility.

V mansardnem delu so predvidene tri lepe, prostorne sobe in velika kopalnica, kar bo omogočilo popolno udobje štiričlanski družini. Kopalnico je možno, po želji sprojektirati tudi tako, da je razdeljena na dve manjši in ima neposredni dostop iz obeh sosednjih sob.  Dve sobi v mansardi imata neposreden dostop na ličen balkon, kar zagotavlja obilo svetlobe v obeh. Tudi ostali prostori so zahvaljujoč velikim oknom obilno oskrbljeni z dnevno svetlobo.

Projekt je dostopen tudi v zrcalni verziji, možno pa ga je naročiti tudi v verziji z prizidano bočno garažo.

 

 
Uporabna površina/neto 125,6 / 143,4 m²
Zazidana površina 90,3 m²
Prostornina 348,9 m³
Višina 7,07 m
Naklon strehe 40°
Površina strehe 155,39 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.17,78m×dol.18,38m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) 118 tisoč EUR
Cena dokumentacije (neto) 1 862  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži