0
160,7 m²
Upor. površina
208,6 m²
Neto površina
20,0 m²
Garaža
Izberite barve
svoje hiše

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z157 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 88,3 / 108,3 m²
Mansarda 72,3 / 100,3 m²
Z157 Funkcionalna mansardna hiša, z erkerjem in garažo, primerna tudi za ožje parcele.

Z157 je funkcionalna in udobna zasnova hiše s podstrešjem in garažo v bloku. Uporablja se lahko tudi za nenavadno ploskev - deluje kot različica brez oken na zadnji fasadi. Klasični slog karoserije gre z roko v roki s preprostostjo izdelave in enostavnostjo gradnje. Kamniti elementi fasade se ujemajo z naravno barvo sten, stekleni elementi - strehe in balustrade pa hišo poprimejo značaj sodobnega prebivališča. Dodatna dekoracija hiše so dormerji in udobni balkoni v prvem nadstropju.

Notranjost hiše je prostorna in svetla. Dnevna soba je svetla in naravno osvetljena. Centralno nameščen kamin je odlično viden iz vseh vogalov dnevne sobe. Udobno kuhinjo, ločeno od dnevne sobe, bodo zagotovo cenili vsi člani gospodinjstva, saj se lahko zmešate, ne da bi motili mir drugih. Skozi veliko okno lahko občudujete lepo urejen vrt. V pritličju je tudi udobna, dobro osvetljena soba. Uporablja se lahko kot soba za goste in študijska soba. Edinstvene v tej zasnovi so stopnice tipa U, ki ustvarjajo reprezentativno vzdušje, denimo v stanovanju. Prvo nadstropje je nočni del, v katerem so tri prostorne spalnice. Vsaka ima dimenzije, ki zagotavljajo udobje počitka. Lastniki hiš imajo tudi dva balkona in veliko pralnico in sušilnico. Praktična kopalnica zlahka sprejme veliko kad in udoben tuš.

Z157 je dobra izbira za družine, ki že leta iščejo udoben in praktičen dom.

 
Uporabna površina/neto 160,7 / 208,6 m²
Garaža 20,0 m²
Zazidana površina 134,5 m²
Prostornina 512,52 m³
Višina 7,45 m
Naklon strehe 38° / 35°
Površina strehe 195,9 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.26,24m×dol.16,34m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 2 185  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina, Bramac strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži