+1
109,1 m²
Upor. površina
109,1 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 0 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z2 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 109,1 m²
Mansarda kot opcija
Z2 Tipski načrt prelepe hiše v rezidencialnem stilu z opcijo izrabe mansarde.

Projekt Z2 predstavlja arhitekturno rešitev v stilu rezidence oz. vile. V osnovni verziji smo hišo zasnovali kot pritlično hišo, v nekaterih drugih verzijah pa jo je možno naročiti tudi kot hišo z izrabljenim mansardnim delom. Izraba mansarda nam seveda omogoča pridobitev dodatnih bivalnih površin.

Vodilna os hiše poteka od veličastnega vhodnega portala, pa do velikih zasteklenih vrat v dnevni sobi, ki vodijo na teraso oz. dvorišče. V dnevni sobi obstaja možnost, da strop nadomesti  izvedba z vidnim obdelanim lesenim ostrešjem, kar  optično in estesko poveča vrednost tega prostora. Kuhinja je povezana z jedilnico, le ta pa z dnevno sobo. Iz jedilnice je ravno tako kot iz dnevne sobe možno priti na pokriti del terase, kjer lahko umestimo tudi žar. Nadaljnja možnost, ki nam jo nudit ta del terase je ureditev zimskega vrat v tem delu, kar glede na samo arhitekturno rešitev ne bo niti zapletena, niti draga rešitev.   Sama hiša je razdeljena na dva bivalna dela in sicer na dnevni in na nočni del, katerega tvorijo tri prostorne sobe in kopalnica, kar nudi dovolj udobja in prostora za štiričlansko družino.

Hiša je funkcionalno zasnovana tako, da omogoča dostop do vseh prostorov z ene ravni, torej brez kakšnih barier, kar je še posebej ugodno za starejše ljudi. Velika prednost te hiše je tudi možnost etapne izgradnje, saj njena zasnova omogoča, da najprej zgradimo pritlični del, glede na potrebe pa omogoča kasneje še izgradnjo mansardnega dela, za kar je že v osnovnem projektu kot opcija predvideno mesto za stopnišče.

 
Uporabna površina/neto 109,1 m²
Zazidana površina 134,9 m²
Prostornina 289 m³
Višina 6,71 m
Naklon strehe 32°
Površina strehe 215,35 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.20,88m×dol.18,07m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda
ISO 9836:1997, izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži