0
163,0 m²
Upor. površina
185,1 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 0 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z9 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 92,2 m²
Mansarda 70,8 / 92,9 m²
Z9 Tipski projekt prelepe hiše z izkoriščeno mansardo in z dodatno sobo v pritličju

Projekt hiše Z9 je projekt klasične tradicionalne vile, ki pa jo lahko umestimo tudi na manjšo parcelo. Arhhitekturne rešitve ustrezajo tako gradnji v urbanem okolju kakr tudi v podeželskem okolju. Sama zasnova arhitektrune rešitve hiše kot vile  izhaja že iz same rešitve centralno lociranega vhodnega portala, ki je poudarjen z dvemi klasičnimi stebri, nadalje v zunanjosti na njen karakter opozorajajo fasadni detajli, obrobe oken, štukature in njena simetrična zunanja zasnova. le ta je kljub svoji ekskluzivnosti enostavna in nekomplicirana, zasnovana na osnovi pravokotnika. Karakter hiše poudraja tudi reprezentativna, pa kljub temu enostavna dvokapna streha, ki obenem tudi poenostavlja gradnjo.


V pritličje se dnevni - bivalni predelz kaže predvsem v prostrani, odprti, preko velikih steklenih vrat na dvorišče. Dnevna soba je povezana brez barier z jedilnico iz katere je ravno tako mogoče priti na pokriti del terase, kjer bomo lahko uživali tudi ko vreme ne bo ravno dopuščalo odprtega prostora.  V pritličnem delu se nadalje nahaj še prostorna soba, ki ima neposredno povezavo s kopalnico in jo tako lahko koristimo kot sobo za goste ali kot sobo za starejše ljudi, ki jim vzpenjanje v mansardo predstvalja napor. Seveda se lahko ta soba koristi tudi kot prostorna delovna soba. V pritličjeu se poleg utilitiya dodatnega WC-ja in avle nahaja še velika kuhinja povezana z jedilnico - povezavo z jedilnico lahko pustimo povsem odprto ali pa jo zakrijemo z drsnimi vrat ali namestivijo jedilnega pulta.  V dnevni sobi je predvideno mesto za kamin, kar temu prostoru, pa tudi celotni hiši daje prestižni značaj. 

Mansarda pje namenjena za nočni - počivalni del  s tremi sobami in kopalnico. Vse sobe so resnično prostorne, kakor tudi sama koplanica. Za osvetlite prostorov, v kolikor to ne želimo, ni potrebno namestiti strešnih oken, saj zadostujejo okna v stranskih stenah oz. frčadah.

Hiša Z9 resnično predstavlja idelano rešitev za ljudi, ki si želijo hišo srednje velikosti v klasičnem stilu, ki jim s svojim notranjim kot zunanjim izgledom zagotavlja prestižni videz.

 
Uporabna površina/neto 163,0 / 185,1 m²
Zazidana površina 114,9 m²
Prostornina 451,11 m³
Višina 7,8 m
Naklon strehe 40°
Površina strehe 194,76 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.20,49m×dol.18,63m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) 151 tisoč EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži