-1
82,0 m²
Upor. površina
82,0 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 0 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z7 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 82,0 m²
Z7 Načrt manjše, praktične, lepe in funkcionalne hiše z dvokapno streho

Projekt hiše Z7 predstavlja projekt ne prevelike pritlične hiše z dvokapno streho. Obenem gre za prijekt ki vam nudi omogoča zelo ugodno ceno gradnje. Enostavna pa obenem moderna oblika, resnično omogoča zelo ugodno gradnjo. Obogatena z detajli v obliki lesenih oblog je še bolj privlačna in naravna. Seveda so navedeni detajli samo predlog zunanje ureditve fasade in bomo le to prilagodili vašim željam.


V pritličju pridemo od ličnega delno nadstrešenega vhodnega platoja preko vetrolova v notranjost do avle, ki predstavlja osrednji komunikacijski člen z vsemi prostori v pritličju. Pritličje lahko razdelimo  na dva predela, dnevni in spalni. V spalnem predlu se nahajajo tri sobe  in manjša kopalnica, kar omogoča udoben počitek vsaj štiričlanski družinij, medtem kose v dnevne delu nahajajo dnevna soba in jedilnica, povezana s kuhinjo in utilitiyem.  Z dnevne sobe imamo neposreden izhod na pokrtio teraso, na kateri bomo lahko v družinskem ali prijateljskem krogu prebili marsikateri dan ali večer. Velika terasna zasteklena vrata nam omogočajo pogled v naravo in nemoten dotok svetlobe v dnevno sobo.

Hiša je primerna za vse, ki iščejo manjšo, a funkcionalno pritlično hišo, bodisi za potrebe počitniške hiše ali manjše stanovanjske hiše.

 
Uporabna površina/neto 82,0 m²
Zazidana površina 99,9 m²
Prostornina 229,5 m³
Višina 5,33 m
Naklon strehe 22°
Površina strehe 141,91 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.18,18m×dol.16,28m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda
ISO 9836:1997, izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Montaž., suhomontažni
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži