+1
98,6 m²
Upor. površina
98,6 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 0 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z8 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 98,6 m²
Z8 Tipski načrt hiše z ugodno ceno gradnje, z dvokapno streho, površine okoli 100 m2

Projekt hiše 8 je projekt, ki je med najugodnejšimi za gradnjo, tako z vidika cene gradnje kot tudi neostavnosti gradnje.  Z dvoriščne strani izstopa terasa s pergolo, ki omogoča njeno koriščenje tudi v slabših vremenskih razmerah. V osnovni verziji je nad pritličjem  predvidena montažna izolirana plošča, kar prispeva k ugodnosti in enostavnosti gradnje.   Notranjost hiše lahko različno uredimo, lahko je bolj odprta z manj predelnimi stenami ali pa je teh več in tako dobimo več prostorov.  Kuhinja je lahko urejen kot poseben prostoro ali pa kot prostor povezan z jedilnico oz. dnevno sobo. V dnevni sobi je lahko namesto klasičnega stropa odprt prostro z vidnimi finalno obdelanimi lesenimi detajli strešne konstrukcije. , akr nam poveča volumem  prostora in mu da dodaten čar.


Projekt lahko izdelamo v veliko verzijah: npr. s stransko teraso, z erkerjem v jedilnici, z garažo ali carportom na bočni ali sprednji strani.

V osnovni verziji je planirana montažna izvedba stropa, seveda pa je možna tudi verzija z armiranobetonsko ploščo in nagibom strehe npr. 40°), kar omogoča izrabo mansarde v bivalne namene. V ta namen so predvidene stopnice, ki so umeščene v dnevni sobi.  Projekt take hiše je izdelan v verziji Z8 '40 z bivalno mansardo .

Vse verzije tega projekta so seveda dostopne tudi v zrcalni verziji.

 
Uporabna površina/neto 98,6 m²
Zazidana površina 120,1 m²
Prostornina 268,9 m³
Višina 6,26 m
Naklon strehe 28°
Površina strehe 160,82 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.19,08m×dol.17,18m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda
ISO 9836:1997, izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) 160,83 tisoč EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Montaž., suhomontažni
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži