0
177,5 m²
Upor. površina
223,3 m²
Neto površina
22,4 m²
Garaža
15,7 m²
Podstrešje

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Zb1 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 71,0 / 89,2 m²
Mansarda 89,2 m²
Podstrešje 17,3 / 44,9 m²
Zb1 Projekt hiše - dvojčka z bivalno mansardo in garažo za vsak segment hiše

ZB1 je projekt dvojne hiše, ki se bo po zaslugi vgrajene garaže prilegal na razmeroma ozki parceli. Dormers z balkoni, oblikovani tako s sprednje kot z vrtne strani, so zanimiv element, ki razveja telo.

Posamezni deli hiše so ločeni z več nivojskimi tlemi. V pritličju je dnevna soba, ki je na vrtu odprta s kaminom. Integraciji nakloni tudi velika, delno odprta kuhinja, ki meji na jedilnico, ki se nahaja v očarljivem zalivu. Hiša ima eno garažo, ki jo povezuje skupni hodnik s hišo, z vrtne strani pa je balkon in delno pokrita terasa, do katere lahko pridete neposredno iz jedilnice. Poleti lahko postavite mizo in uredite jedilnico na prostem.

Prostor za individualno delo ali prosti čas je zagotovljen na mezzanini in podstrešju. Štiri sobe lahko uredite kot spalnice ali pa se odločite za eno za delovno sobo ali sobo za goste ljubljene tašče, vsaka podstrešna soba ima balkon. Dodatno podstrešje, ustvarjeno nad podstrešjem, se lahko uporablja kot soba za rekreacijo ali domača knjižnica.

ZB1 je bil izveden na zahtevo razvijalca, ki je že zgradil več takih segmentov v Marki pri Varšavi in ​​vse hitro prodal! Več segmentov, ki so postavljeni na sosednjih ploskvah, je vredno predstaviti.


 
Uporabna površina/neto 177,5 / 223,3 m²
Podstrešje 15,7 / 44,9 m²
Garaža 22,4 m²
Zazidana površina 119,8 m²
Prostornina 550 m³
Višina 9,15 m
Naklon strehe 45° / 38°
Površina strehe 206,03 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.15m×dol.21,89m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 2 525  EUR (za en segment hiše)
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži