0
50,7 m²
Upor. površina
50,7 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z11 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 50,7 m²
Z11 Lepa, manjša hiša z dvokapno streho, cenovno ugodnna za gradnji in življenje v njej

To hišo lahko zgradite hitro in brez prevelikih stroškov. Zgradba je mala in tudi zelo ekonomična za bivanje in vzdrževanje. Dejstvo da nima notranjih nosilnih sten omogoča izredno svobodi v aranžiranju notranjosti, povsem odvisno od potreb stanovalcev. Kompozicija konstrukcijskih elementov omogoča, da oblika hiše lahko izgleda bodisi klasično ali pa moderno (odvisno od ureditve oken in  dekoracije fasad).

Notranjost hiše optimalno izkorišča  ne prevelike površine. Dnevna soba je delno ločena s harmonika vrati od spalnega aneksa, tako da lahko podnevi izpolnjuje dnevne potrebe, ponoči pa lahko poveča oz se v celoti spremeni v spalni del. Dodatno sprojektirani manjši sobi omogočata, da lahko v hiši, ki je primerna predvsem  kot vikend hiša prespi tudi štiričlanska družina. V predsobi in v hodniku pa se nahaja dovolj mesta za umestitev omar v katere lahko shranimo predmete in oblačila.

 
Uporabna površina/neto 50,7 m²
Zazidana površina 65,0 m²
Prostornina 147 m³
Višina 5,54 m
Naklon strehe 28°
Površina strehe 98,63 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.15,18m×dol.15,08m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda
ISO 9836:1997, izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 1 221  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Suhomontažni
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži