0
76,8 m²
Upor. površina
76,8 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z15 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 76,8 m²
Z15 Manjša pritlična hiša v obliki črke L. Dve sobi in dnevna soba z izhodom na teraso.

Projekt hiše Z15 z vhodne strani označuje pokriti vhodni plato.  Ta detajl naredi hišo prijetno in domačo, pa tudi funkcionalno z zunanje strani. Enostavna in harmonična oblika dodaja dodaten čar in odliko tej hiši. Njena zasnova idealno izpolnjuje vse kriterije za počitniško oz. vikend hišo, saj kljub majhni površini izpolnjuje vse funkcionalne in estetske zahteve za tak tip hiše. Sama konstrukcijska rešitev pa omogoča tudi lahko prilagajanje notranjosti potrebam in željam stanovalcev, obenem pa omogoča ugodno ceno gradnje.

V osnovni verziji je kuhinja združena v en prostor z jedilnico in dnevno sobo, kar optično in estetsko poveča izgled vseh treh prostorov. Poleg navedenih prostorov so v hiši razporejene še tri sobe, kopalnica, hodnik, vetrolov in utility, tako da brez težav bivajo  najmanj štiri osebe. V kolikor ne potrebujemo toliko sob, lahko eno od njih, tisto, ki se nahaja ob dnevni sobi, z odstranitvijo notranjih zidov namenimo za povečanje dnevne sobe.  Na dvoriščni strani iz dnevne sobe vodi skozi steklena balkonska vrata izhod na delno nadstrešeno teraso.

Kot opcijo je možno z bočne strani dograditi garažo ali nadstrešek za avtomobil.

 
Uporabna površina/neto 76,8 m²
Zazidana površina 96,0 m²
Prostornina 214,9 m³
Višina 6,09 m
Naklon strehe 32°
Površina strehe 156,13 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.17,88m×dol.17,78m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda
ISO 9836:1997, izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) 124,95 tisoč EUR
Cena dokumentacije (neto) 1 590  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Suhomontažni
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži