0
143,6 m²
Upor. površina
214,9 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 0 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z6 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 125,1 m²
Mansarda 18,5 / 89,8 m²
Z6 Tipski projekt lepe in funkcionalne pritlične hiše, z opcijo izgradnje mansarde.

Projekt Z6 je projekt pritlične hiše, ki je projektirana v obliki črke L. V celoti nadstrešen vhodni plato zaznamuje prijetno zunanjo podobo hiše, ravno tako pa hiši na njeni drugi strani zaznamuje prelepa terasa, ki se jo lahko nadstreši s pergolo in tako postane lepo dopolnilo dnevne sobe in prostor za čudovito uživanje s pogledom na naravo.


Terasa je privlačna tudi zaradi na njej že v osnovni verziji predvidenega zunanjega kamina oz. žara, ki poleg svoje funkcionalnosti prispeva tudi k zunanji atraktivnosti hiše.Tu bomo gotovo prebili, bodisi v družinskem krogu, bodisi s prijatelji lepe trenutke ob toploti kamina oz. užitkih z žara, obenem pa nam terasa s svojo odprtostjo omogoča ogromno svobode v ostalih aktivnostih.

Notranjost  hiše je  bila urejena z osnovnim vodilom po funkcionalnosti ? omogoča ogromno mesta za namestitev vgradnih in klasičnih omar in regalov, ponuja pa tudi ločeno shrambo in utility.  Soba ob vhodu lahko služi kot soba za goste, ali kot delovna soba. Dnevni predel hiše je sestavljen iz dnevne sobe oz. jedilnice, povezane z diskretno zakrito kuhinjo. Centralno umeščeni kamin bo gotovo dal prestižni izgled dnevni sobi. Iz kuhinje bomo imeli pogled na vhod oz. ulico, imamo tudi neposreden dostop do shrambe.  V osnovni verziji je nad pritličjem predviden montažni lesen izoliran strop, kar nam bo zmanjšalo stroške gradnje. Če pa se odločimo za verzijo z nagibom strehe  38° pa bomo imeli armiranobetonsko ploščo nad pritličjem, kar nam bo omogočilo izrabo prostorov v mansardi, kamor bomo prišli po stopnicah iz avle ( v skici je kot opcija že označena lokacija tega stopnišča).

 
Uporabna površina/neto 143,6 / 214,9 m²
Zazidana površina 153,1 m²
Prostornina 331,5 m³
Višina 5,7 m
Naklon strehe 30°
Površina strehe 241,45 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.22,68m×dol.23,42m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) 205,32 tisoč EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Suhomontažni
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži