+1
168,7 m²
Upor. površina
202,3 m²
Neto površina
33,6 m²
Garaža

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z17 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 168,7 / 202,3 m²
Z17 Projekt pritlične hiše z veliko dnevno sobo, tremi sobami in večjo garažo

Projekt Z17 je projekt pritličnih hiš z dvojno garažo. Vhod v hišo je izveden čez nadstrešenega vhodnega platoja, kar nam zagotavlja zaščito pred neugodnimi Vremenskimi vplivi. Koloristika fasade, polkna, leseni detajli na fasadi dajo hišo domače za predhodno vedeti, je treba pač brez vsega našteti podrobnosti spremeniti v uporabnike Druge rešitve, kar je spremenilo zunanji videz hiš.

Od osrednjega žlahtnitelja jih poje in na dnu je na voljo, ko se ko drugi v ponos spalni del oz. preko utilitiya tudi v garažne prostore. V garažnem delu je prediden še en prostor shrambe oz. utilityja, ki lahko služi za shranjevanje vrtnih strojev in orodja ali kolesa.

Ne dovolite jim mačke z razdeljena na dva predela, nočni v dnevni. Dnevni predel ustvarijo zelo velike dnevne sobe s kaminom in z Jedilnico, ki je tudi s kuhinjo. Glede na željo stanovalcev je lahko kuhinja odprta proti jedilnici ali z umestivijo zidov ločena od le te. S kmetije imamo, pridite do ločenega WC-ja, imate, ko večja kopalnica leži v počivalnem predelu stavbe.

Velika okna v dnevni sobi v Jedilnici omogoča ogromen svetlobe v prostore v boljšem pogledu na okolico. Prav tako je tudi iz vseh treh sob čez velike oken oz. terasnih vrat nosijoč stik z zunanjostjo oz. neposredene iso na terasi.

Veliki prednost tega projekta je tudi garaža - dvojna garaža lahko brez postavitve dva velika atomobila, garaža je dovolj velika, da za dodatno leto lahko imamo shranjena človeka ali drugo stvar. Kakor tega pa se nahaja v svoji garaži nahaj tudi, da je priročna od garažnega zidu oddeljena shramba. Garaža ima skozi utiliteto tudi notranjost prehoda v hišo.

 
Uporabna površina/neto 168,7 / 202,3 m²
Garaža 33,6 m²
Zazidana površina 238,0 m²
Prostornina 548,2 m³
Višina 6,97 m
Naklon strehe 30°
Površina strehe 352 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.25,48m×dol.24,98m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda
ISO 9836:1997, izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 2 100  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Suhomontažni
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži