0
168,7 m²
Upor. površina
202,3 m²
Neto površina
33,6 m²
Garaža

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z17 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 168,7 / 202,3 m²
Z17 Projekt pritlične hiše z veliko dnevno sobo, tremi sobami in večjo garažo

Projekt Z17 je projekt pritlične hiše z dvojno garažo. Vhod v hišo je izveden preko nadstrešenega vhodnega platoja, kar nam zagotavlja zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Koloristika  fasade, polkna, leseni detajli na fasadi dajejo hiši domač in prijeten značaj, seveda pa je brez težav mogoče vse navedene detajle spremeniti in uporabiti druge rešitve, kar bo spremenilo zunanji izgled hiše.

Iz centralnega hodnika je na eni strani preko odprtega prehoda dostopna dnevna soba, medtem ko se na drugo stran pride v spalni del oz. preko utilitiya tudi v garažne prostore. V garažnem delu je predivden še en prostor shrambe oz. utilityja, ki lahko služi za shranjevanje vrtnih strojev in orodja ali koles.

Notranjost je kot običajno razdeljena na dva predela, nočni in dnevni. Dnevni predel tvorijo zelo velika dnevna soba s kaminom in z jedilnico, ki je povezana tudi s kuhinjo. Glede na željo stanovalcev je lahko kuhinja odprta proti jedilnici ali z umestivijo zidov ločena od le te. Iz hodnika imamo dotop do ločenega WC-ja, medtem, ko se večja kopalnica nahaja v počivalnem predelu zgradbe.

Velika okna v dnevni sobi in v jedilnici omogočajo dostop ogromno svetlobe v te prostore in lep pogled na okolico hiše. Prav tako je tudi iz vseh treh sob preko velikih oken oz. terasnih vrat omogočen stik z zunanjostjo oz. neposreden izhod na teraso.

Velika prednost tega projekta je tudi garažni del - v dvojno garažo lahko brez težav postavimo dva velika atomobila, garaža pa je dovolj velika še za dodaten prostor ob roku kjer imamo lahko shranjena kolesa ali druge stvari. Kakor navedeno pa se v sklopu garaže nahaj tudi še priročna od garaže z zidom oddeljena shramba. Garaža ima skozi utilty tudi notranji prehod v hišo.

 
Uporabna površina/neto 168,7 / 202,3 m²
Garaža 33,6 m²
Zazidana površina 238,0 m²
Prostornina 548,2 m³
Višina 6,97 m
Naklon strehe 30°
Površina strehe 352 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.25,48m×dol.24,98m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda
ISO 9836:1997, izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) 339,36 tisoč EUR
Cena dokumentacije (neto) 2 100  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Suhomontažni
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži