+1
100,4 m²
Upor. površina
111,7 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 0 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z3 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 55,2 m²
Mansarda 45,2 / 56,6 m²
Z3 Projekt manjše in funkcionalne hiše z mansardo, projekt tudi v montažni verziji

Projekt Z3 je majhna, vendar udobna hiša s prijetno in toplo zunanjostjo, zasnovana za poletna rezidenca ali kot celoletna hiša. V pritličju je dnevna soba z obojestranskim kaminom, ki je kot nalašč za dolge zimske večere ali poletno "sedenje" na terasi s pokritim žarom. Svetla kuhinja v kombinaciji z jedilnico bo ustrezala potrebam vsake ženske v hiši. Jedilnica se bo prilegala precej veliki mizi. V pritličju so tudi praktični prostori in shramba za garderobne omare ter samostojna pomožna soba.

V mansardi so tri spalnice in kopalnica z ločeno majhno kuhinjo. Glavna spalnica ima z vrtne strani okno z balkonom, ki ustvarja prostor s polno višino.

Oblika hiše Z3 je na voljo v več izvedbah:  s shrambo v jedilnici, z vgrajenim arkadnim hodnikom. Za tiste, ki imajo v lasti avtomobile, smo načrtovali dodajanje garaže ali nadstreška. Vse hišne izvedbe imajo zrcalno verzijo.

 
Uporabna površina/neto 100,4 / 111,7 m²
Zazidana površina 70,2 m²
Prostornina 271,8 m³
Višina 7,42 m
Naklon strehe 38°
Površina strehe 129,29 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.17,08m×dol.16,28m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži