0
110,1 m²
Upor. površina
135,1 m²
Neto površina

Akcija!

Projekt izdelamo v roku 14 dni

 

Zahtevajte ponudbo kredita

Želite imeti ponudbo kredita za gradnjo te hiše? Z14 Izpolnite formular in naš sodelavec vas bo kontaktiral. Podatki iz formularja ne bodo dostopni tretjim osebam, razen bančnih delavcev.
Ime in priimek:
E-mail :
Telefon:
Vsebina:
 
Pritličje 68,2 m²
Mansarda 41,9 / 66,9 m²
Z14 Funkcionalna hiša z dvokapnico, ugodna za gradnjo in bivanje v njej. Soba v pritličju.

Projekt hiše Z14 odlikuje  enostavna, a obenem atraktivna oblika, katero na vhodnem delu izraža zanimiv vhodni nadstrešek. Fasada hiše je lahko obogatena s fasaddnimi obrobami in  s polknami. Sama zasnova hiše omogoča enpstvno pa tudi cenovno ugodno gradnjo.

V pritličnem delu, onasproti dnevnemu predlu zgradbe se nahaja so ba, ki jo je mogoče izkoristiti kot kabinet, sobo za goste ali spalnico. V osrednjem delu hiše je umeščen kamin, ki na nek način diskretno razmejuje dnevno sobo od jedilnice oz. kuhinje. Pod stopniščem, ki se nahaja zraven kuhinje je funkcionalno umeščena shramba. Takoj ob vhodu oz. vetrolovu se z desne strani nahaja utility, kamor lahko namestimo ogrevalni sistem, služi pa nam tudi kot shramba. Na tej strani je možno tudi brez težav dograditi garažo in skozi utility zagotoviti dostop v notranjost hiše.

V mansardnem delu se nahajajo tri prostorne sobe in kopalnica ter hodnik, kar zagotavja udobno bivanje štiričlanski družini. Dovod svetlobe v mansardnem delu je v osnovni verziji zagotovljen preko strešnih oken, kar pa se zlahka nadomesti z vgradnjo klasičnih oken v bočne stene prostorov oz. z okni v s frčadi.

 
Uporabna površina/neto 110,1 / 135,1 m²
Zazidana površina 85,9 m²
Prostornina 309,7 m³
Višina 7,19 m
Naklon strehe 38°
Površina strehe 132,02 m²
Minimalne dimenzije parcele šir.16,38m×dol.16,28m
 
Upor. površina na podlagi ISO standarda - , izvedite več.
 
Inf. stroški gradnje (neto) kmalu
Cena dokumentacije (neto) 1 496  EUR
 
 

Priporočeni gradbeni materiali in tehnologije

Zidovi Xella porobeton, Wienerberger opeka, porobetonski blok
Strop Wienerberger stropni sistem
Streha Kritina, Tondach strešna kritina

Minimalne dimenzije parcele

 

Fasade

 
 

Podobni projekti

 
 
Prizadevamo si za opravljanje storitev na najvišji ravni. Napiš nam vaše pripombe in predloge , da bi izboljšali naše delovanje, obvestite pa nas tudi, ko opazite napako v delovanju strani ali objavljenih gradiv. Za nenamerne napake ne odgovarjamo - Z500.
pokaži